Pimp my blog

Ta teden sem si končno vzel nekaj časa in pripravil oblikovno predlogo za moj blog. Konec koncev naj bo tudi to avtorsko delo, če je že vsebina moja last. Marsikdo bi mislil 1,2,3 pa je – celih 20ur sem porabil za to. Še sebe sem presenetil. Ampak na koncu je zadovoljstvo tisto, ki prevlada. Če bi snovalci brskalnikov bolj skrbeli za standarde, bi bila celotna stvar bistveno enostavnejša. Tako pa ti malenkosti vzamejo precej časa za prilagajanje.

Nekaterim se bo verjetno zdelo nesmiselno izdelovati lasten dizajn, ko jih je na stotine na voljo brezplačno in je izgled zamenjan v pičlih 10 sekundah, če ne upoštevam časa za iskanje primernega. Po naravi sem perfekcionist (samo za stvari, ki mi nekaj pomenijo) sem želel blogu dodati nekaj tistega, ki izraža moj pogled na okolje z oblikovalskega stališča. Oblika sicer ni nek višek, saj sem želel bolj trendovski koncept ali bolje rečeno web 2.0, ki naj bi predstavljal bolj enostaven pristop in boljše uporabniške izkušnje.

Če ima kdo kakšne predloge, morda kaj pogreša, se mu zdi, da je kakšna stvar nerazumljiva, okorna ipd. bi bil vesel morebitnega mnenja. Saj je ta blog namenjen tudi vam.


Zapisano med: Razmišljanja. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Jan dne 14.8.2007

  zelo lep dizajn! pohvalno! 😉

 • Menil(a) je Uroš dne 14.8.2007

  😀 Hvala!

 • Menil(a) je Dragan dne 14.8.2007

  OMG! Zdaj sem komaj videl.. Uroš, kapo dol! Če bi si ga sam delal, ga nebi boljše naredu. Bova mogla še kakšno reč glede Blog designa:P

 • Menil(a) je Uroš dne 14.8.2007

  Piznam, da sem sam delu 🙂 sem pa odprt za vsako debato 😉

 • Menil(a) je Darjan dne 15.8.2007

  Super dizajn, edino kar nisem mogel najti je gumb za RSS feed 🙁

 • Menil(a) je Uroš dne 16.8.2007

  @Darjan: sproti bom dodajal razne izboljšave in predloge. Tako je tudi RSS feed button dobil svoje mesto. Sicer pa večina naprednih browserjev feed označi v naslovni vrstici. Hvala za ogled in pohvalo.

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string aO9IrU to the field below: