Lepo po vrsti

Da ne bom spet dolgovezil, kako se je vse skupaj začelo, si lahko preberete na angleški različici bloga. Zasluge, da je ta post napisan v slovenščini, pa gre mojemu dobremu prijatelju Tonyju. Mislim, da me je cel teden “maltretiral”, kaj za vraga pišem v angleščini. Nekaj časa sem se mu uspešno upiral, na kar tuhtava skupaj, da morebitnega obiskovalca iz daljne Avstralije prav malo briga mnenje o našem vrlem premijeju ali podobne debate. Prav tako je slovenščina precej domača večini izmed vas in verjetno bo marsikdo raje bral v nam domačem jeziku.

In tako sem stari blog preselil na novo lokacijo, kjer bom pisal o stvareh, ki bi lahko zanimale širšo javnost. In če bom zaradi tega dobil več prakse pisne angleščine ne bo nič slabega.

Kaj vse bom počel tukaj? Vsega po malem, a predvsem tisto kar me najbolj veseli – fotografija. Materiala je precej in prav rad bi dobil kakšen feedback, da nadgradim svoje amatersko znanje.

Iz tv-ja pravkar slišim tisti znani 20th cent. fox avizo in naj bo nemenjen kot začetek mojega bloganja.

P.S. pravi, da ni bil dovolj potunkan. Naj ti bo. Za vse umetniško nadarjene pesnitve, ki izžarevajo moč slovenskega jezika, se zahvaljujem njemu – Tonyju. Da ne bo pomote, to ni imaginary friend ali kakšen nadležen možicelj, ki mi na levi rami suflira, kaj bi bilo pametno ušpičit.


Zapisano med: Malo mešano. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je tony dne 14.8.2007

  ves kaj, uroshko, zdaj pa bodo milijarde, ki bodo brale ta blog, mislile, da zelim nek spomenik za prevode :))

  no, dragi bralci, res je stvar taka, da sem ubozcu (urosu) res toliko casa najedal, da je popustil in zacel tudi v domovinscini pisat. glede na to, da ga poznam, pa upam, da bo zmogel najti dovolj casa, da bo REDNO pisal ta blog..

  sicer, ves, kaj sledi… zakaj se ni nic novega na blogu… zakaj se ni nic novega na blogu… zakaj se ni nic novega na blogu… zakaj se ni nic novega na blogu… zakaj se ni nic novega na blogu… zakaj se ni nic novega na blogu… zakaj se ni nic novega na blogu…

  v nedogled… jp, jaz sem eno zelo tecno bitje… baje, da sem – (citiram tanjo j.) – kot spolna bolezen. ko me enkrat “dobis”, se me ne znebis vec.. 🙂

  -t

 • Menil(a) je Uroš dne 14.8.2007

  😀 😀 😀 😀 😀

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string U30Ijo to the field below: