Rezervna baterija

Ker se mi je že 2x zgodilo, da sem pozabil “nafilat” baterijo in me je to stalo nekaj brezveznih minut jeze in pokvarjen dan, je skrajni čas, da nekaj ukrenem. Med iskanjem sem naletel na precej zasoljeno ceno 67€. Na kar naletim na skoraj polovično ceno. Ni mi dalo miru in sem poklical v trgovino, kjer so mi povedali, da gre za neoriginalno baterijo proizvajalca Ansmann.

Predno se zaženem in zaj**, me zanima vaša iskušnja glede neoriginalnih baterij. Je pa res, da lahko za isti denar dobim dve ne-Nikon bateriji. Obstaja sicer še ena EN-EL3 različica a, ki naj bi imela dobrih 200mAh, ki pa je začuda samo 55€. Zmeda torej popolna.


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Matjaž dne 16.8.2007

  ja, kupi kupi 🙂
  tudi albinar ipd. v bigbangu je kul.

 • Menil(a) je tony dne 16.8.2007

  @uros: saj ves, kaj pravi lep slovenski pregovor: kdor nima v glavi, ima najverjetneje tajnico s koledarjem… 🙂

 • Menil(a) je Gregor Barič dne 16.8.2007

  Rezervna baterija. Ful dobra štorija kar se tiče rezervne baterije. Grem kakšna 2 meseca po rojstvu sina kupovat kamero. In kaj čem – kupim Canon. Pa pridem z kamero domov in se mi vse bolj svita in smeji, ko ugotovim, da je v kameri enaka, kot v mojem Eosu. Tako da imam zdaj za obe zadevi – kamero in aparat rezervni bateriji. Pa še par dni nazaj sem si zato naročil battery grip – ki bo možnost rezervnih AA baterij dodatno povečal.

  Kar se tiče original/neoriginal pa ne vem kaj bi svetoval. Hudo slab tudi ponaredek ne more bit. Pa če je za rezervo in ne primarno, zakaj pa ne….

  Btw. Res lep blog. Čista 5ka.

 • Menil(a) je Olki dne 16.8.2007

  Krasen blog, tudi oblikovno, čeprav sam praviš, da nič posebnega. Glede baterij, pa le ena pripomba, ker trentno je pri Mixiju z neoriginalnimi baterijami ta hec, da serijo, ki so jo prodajali 14 dni nazaj muči nek bug. Nmareč ne da se jih nafilat. Morda so celo stvar že uredili. Tako da le GO FOR IT! Jasno, bejž od originala…

 • Menil(a) je Uroš dne 16.8.2007

  @Olki: ravno tam sem gledal. Upam, da mi ne prodajo “krša”. Hvala za opozorilo, jih bom prej vprašal.

 • Menil(a) je Dragan dne 16.8.2007

  hmm, vsak ima svojo izkušnjo.. jaz sem kupil 1x neoriginal in je živa katastrofa!! Sicer za Canona in ne iz trgovine ampak od enega moža, ki jih iz kitajske fura. Jaz nikoli več ne kupim ne-original stvari.
  Just my experience..:/

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string K72iwu to the field below: