Zadel sem $1,000,000.00…

…to bo ja in potem pa svizec zavije čokolado. Takšno vzhičenje se dogaja dnevno. Seveda se jim pridružujejo prijazna voščila in kupi voščilnic. Je mogoče božič in sem ga prespal? Ah neeee, ravno smo praznovali marijino vnebovzetje. Stavim, da bo nekaj na to temo. Tu in tam pa kakšen nadvse poučen PDF in to neverjetno poznavanje mojega zdravja. Kaj vse mi ponujajo. Zakaj sploh še hodim v lekarno, ko pa je vse lepo naslovljeno na mene – osebno. Ampak “dragi moji” (kar zmrazi me, ko tole slišim – bodi tiho ženska), za viagro je pa še malenkost prezgodaj.

Kaj ti bluziš?!? Si morda spil, ah pa saj še pira nočeš. Razlog je preprost. Ta preklemani SPAM, ki se kljub vsem naporom, ne da. In danes bom temu naredil konec. Če mi je po 14 dneh uspelo uloviti ubogo miš, ki je bila samo lačna hrane, ni vrag, da lahko stopim na prste tudi tistim devetim debilom, ki redno skrbijo in me obveščajo o tej in oni gluposti.

Če želi kdorkoli kaj pripomniti, izvoli, be my guest. Ampak ne po mailu. Ne bo deloval. Edini delujoč je tisti čisto spodaj, pa še ta samo za izbrano elito.  Fotko pa bom raje zadržal zase, da ne bo komu minil tek in bo ostal brez večerje.


Zapisano med: Malo mešano. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Jan dne 20.8.2007

  Mah ja, spam je nadležen. Še bolj pa mi gre v nos to, da nekateri tako služijo s tem. 👿

 • Pingal je Kako se rešiti spama? dne 21.8.2007

  […] sem post Uroša Gruberja o spamu in morma povedati da sem tudi jaz redna tarča teh neuporabnih emailov. Ko jih enkrat začneš […]

 • Menil(a) je Miha dne 21.8.2007

  Jaz sem tudi včeraj zadel milijon funtov, zato ker me je Microsoft izžrebal iz 21.000 imen iz celega sveta, najlepše pa je to, da se mi še prijaviti ni bilo treba.

  Sedaj bom pa najel odvetnika, da mi bo pomagal pobrati to nagrado, je namreč na UK.

 • Menil(a) je Uroš dne 21.8.2007

  😀 😀 Me zanima ali bi se v primeru tožbe, podjetja kaj pobrigala, da jih spamerji ne bi več smetili v njihovem imenu.

 • Menil(a) je Anej Ferko dne 21.8.2007

  Ja tale spam je največja katastrofa mejlov. Morm potrkat, da gmail je še ker prijazn in jih sam pomeče v spam. Sem zadnjič čekiral siol brez spam doplačila. Sami spam maili. NORO!”!”

 • Menil(a) je tony dne 26.8.2007

  heh… hvala vsemogocnemu za spame.. le tako sem namrec izvedel, da ima moja mama kurca.. zakaj bi sicer ji nek john green vztrajno posiljal maile z vsebino: Karolina, enlarge your penis for only 5$… 🙂

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string W249AX to the field below: