Dragi dnevnik

Nisem pričakoval, da bi lahko moj blog pustil takšen vtis na bralce, kot je slednji primer. Nekako takole se je moja teta odločila opisati svoj dan in ga poslala moji mami. Malo za šalo malo zares, lahko rečem samo “way to go!”

Danes sem jutro preživela penzionistično. Najprej sem šla v Hofer po očala za kratkovidne. Ker se mi je kar zdelo, da zna bit tam gužva, sem se pravočasno odpravila od doma in bila v trgovini že tri minute čez osem. Vesela, da v trgovini ni gužve, kljub velikemu številu parkiranih avtomobilov, sem se odpravila iskat očala. A glej ga zlomka, popolnoma vsi kupci so bili v hoferju z enakim namenom. Začnem rokoborbo s penzionisti in se hvala bogu dokopljem do svoje dioptrije. Spomnim se, da tudi moj svak Milan slabo vidi, ker pa je pravi očalolomec, mu tudi kak par očal ne bo hodil odveč. Pokličem ga, pa mi razloži, da bo šla sestra Vojka popoldan po tovrstnih nakupih. Haloooo!!!!, ura je deset čez osem, pa očal že zmanjkuje. Dogovoriva se, da mu nabavim štiri očala njegove dioptrije, za vsak slučaj pa še za Vojko, ker jih popoldan sigurno ne bo več. Nato nadaljujem rokoborbo s penzionistkami za modrčke in gate, vsega ostalega pa je na pretek.

Po uspešno opravljenem nakupu se ustavim še na pokopališču in nato veselo domov. Zdajle bom popila kavico, potem pa na vrt. moram pripravit gredo za solato, ki jo bom dobila od Vojke.

Nadaljevanje sledi…

Po mojem si zasluži svoj lasten blog 😉


Zapisano med: Malo mešano. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Spela dne 31.8.2007

  Po mojem tud 🙂 Kr tako naprej tetaksenija 😉

 • Menil(a) je tony dne 3.9.2007

  hehe, mama, teta, blog…

  in ce pomislim, da moja mami na gsm obvlada samo dve tipki.. zelena, ce se zeli pogovarjat in rdeca, ko se ne zeli pogovarjati…

  to lekcijo sva se ucila 4 ure…

 • Menil(a) je tetaksenija dne 4.9.2007

  tony, tudi štedilnik je bilo nekdaj enostavneje uporabljati. tudi mame in tete se računalniško izobražujemo, hočeš ali nočeš. res je, da novosti lovimo bolj za rep, kot pri glavi, je pa včasih lahko tudi popestritev gospodinjskih opravil. “što se mora, nije teško!”

 • Menil(a) je tony dne 5.9.2007

  @tetaksenija: saj vem.. ampak, ce bi SLUCAJNO kdaj naredili taksen stedilnik, ki bi imel usb priklop pa vsaj misko gor, potem bi me od izpada mamine kuhinje pobralo v dnevu ali dveh.. 🙂

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string FDbTy0 to the field below: