2.678.400 sekund

Pa sem ga dočakal. Minil je kot bi mignil in ni mi žal, da se je vse skupaj začelo. Danes mineva natanko mesec dni, od kar sem se pridužil pisani druščini blogerjev. Vse najboljše ali kot se je pošalil Dragan – Happy (monthly)versary.

dsc_2766.jpg
En kup balonov

Dogajalo se je marsikaj. Kot pravijo, je prvi vtis najpomembnejši. Zato sem se potrudil in blog oblekel s čisto mojim dizajnom. Poskrbel sem tudi za vsebino in začel s precej obsežnima Mauritius I in Mauritius II (nadaljevanje seveda sledi). Ko sem se doma zgražal na Crocs-i, sem ugotovil, da so ogabni tudi vam in nenazadnje je tudi Sataraš pri nas očitno zelo popularna jed. Kljub temu, da sem že večkrat zadel nekaj milijonov €, še vedno “šparam” za Nikona D300. In ko pomislim da je danes četrtek, se sprašujem, ali ni to naključje. Vreme pa je ravno pravšnje za sprehod na Golte. Iz Celja do vznožja potrebujete le dobre pol ure.

Kdo je kriv, da je kadilski zakon sprejet, vemo menda vsi. In vesel sem, da je tako. Zato si lahko v bližnjem baru brez nepotrebnih vonjav privoščim Mojito in se sprašujem, kaj za vraga je piščanec počel na cesti :). Luciano nas je žal zapustil, z razliko našega Danny-ja, ki se še ne da. To je samo nekaj utrinkov, ki so v vsej tej naglici odbrzeli mimo nas. A ostali so tukaj, zapisani.

Do danes si je blog ogledalo okroglo 4.000 obiskovalcev, katerim sem uspel prikazati 10.172 strani. Večina vas uporablja Firefox (kar 64%) na drugem mestu pa je zasidran Internet Explorer (31,5%). Za tiste z malo prostega časa, pa morda podatek, da se povprečen obiskovalec med prebiranjem bloga zadrži dobre 4 minute. Gumb “OBJAVI” sem danes pritisnil 37-ič, vi pa ste glasno povedali 354-krat.

Vložen trud in čas sta poplačana in vesel bom, če boš ostal zvest in tu in tam “povedal na glas”, četudi bo to samo “dobro jutro” ali “dober dan”. In vsekakor ne bom zameril, če boš prijatelju ali znancu omenil, da je blog vreden ogleda.

Kot darilo si bom privoščil Walking on Sunshine – tako na polno, zato sosedje “sorry”.

P.S. za statistične podatke se zahvaljujem Google analitiku


Zapisano med: Internet, Malo mešano. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je stardust dne 13.9.2007

  moje delo na blogu se je zacelo skoraj da mesec za tabo in vem, da bom se nekaj casa capljal zadaj. mi pa je v ponos, da lahko vsak po svoje prispevamo svojo lucidnost v blogosfero. uroshko, vse najblogse 🙂

 • Menil(a) je ataplata dne 13.9.2007

  Ej, moram te pohvalit, zelo rad berem tale blog, ceprav bolj malo komentiram. Pa fotke so zakon 🙂

  Cestitke ob enem mesecu! 🙂

 • Menil(a) je Spela dne 13.9.2007

  Hepi blogbirzdej 🙂

 • Menil(a) je martin dne 13.9.2007

  uroš čestitke! sploh za redno in vestno objavljanje. Sam zmorem veliko manj postov:) Hvala za prijetno branje ki nam ga daješ, hkrati pa sem vesel, da tudi ti kdaj pa kdaj pokukaš na moj blog!

  še naprej veselo in plodno pisanje!

 • Menil(a) je Jan dne 13.9.2007

  men je tudi všeč tvoj blog 😉 kar tako naprej 🙂

 • Menil(a) je Jerry dne 14.9.2007

  Kaj, en mesec pa že toliko fotk, misli in komentarjev. Kapo dol.
  P.S.: kje se lahko prijavim na tečaj fotkanja:)?

 • Menil(a) je SoulMan dne 14.9.2007

  Čestitke še z moje strani. Glede statistike me kar lepo šišaš, glede na to, da sva začela približno enak čas. Ti kar nadaljuj… 😉

 • Menil(a) je Uroš dne 14.9.2007

  Hvala vsem za vzpodbudne besede.

  @Jerry: ja tale mesec je res minil. Fotk sem naštel 175 in samo ena med njimi je izposojena (fotka Nikona D300). Tudi tale z baloni je plod včerajšnjega fotkanja. Kakšen tečaj pa bi ti imel 😉 Tega je pomoje kr precej, tudi sam nameravam it.

  @Soul: Po pravici povedano se mi niti ne sanja koliko so podatki primerljivi oz. ali je to omembe vredna številka. Morda se kdo oglasi s svojimi podatki.

 • Menil(a) je SoulMan dne 14.9.2007

  Jaz imam recimo malce manj kot 4000 prikazov strani in okoli 1800 obiskov. Bom očitno moral iti na Mauricius. 🙂

 • Menil(a) je Gregor dne 14.9.2007

  Vse čestitke!!! Moram rečt, da je blog odličen in da si zelo priden s pisanjem prispevkov. Upam, da bo tudi v prihodnje tako. Pa le glej, da se ne poleniš preveč. Jaz sem že na začetku začel z enim prispevkom na teden in se tega nekako držim. 🙂

 • Menil(a) je tony dne 14.9.2007

  blog, skoraj da ze way of livin’.. 🙂 mene je tako noter potegnilo, da zanemarjam zdaj vse ostalo.. 🙂

 • Menil(a) je Uroš dne 14.9.2007

  Se bom potrudu ostat vsaj tko “dober”. In res je kot pravi Tony. Kr not te zvleče 😉

 • Menil(a) je Ležalnik pika Com dne 30.10.2007

  Malo izven konteksta ali pa tudi ne, ful se mi dopade dizajn tegale bloga. Simple in bjutiful.

 • Menil(a) je Uroš dne 30.10.2007

  @Ležalnik: hvala!

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string XjrfTS to the field below: