Crumpler

V petek plača in da stanje na računu ne bo preveč rožnato, je bilo treba hitro nekaj zapraviti. Z Matjažem sva bila zmenjena, da se zapeljeva v Kranj – Cumulus. Že sem se veselil nove pridobitve, a začuda se je zgodba ponovila. Ali so odbojniki res tako uporabni, ali jih dejansko naročijo za vzorec. Spet sem ostal brez, a sem končno imel nekaj v glavi in jih raje naročil 😉 Na srečo odbojnik ni bila edina stvar. Po nasvetu Matjaža je marela, bolj primerna za manjše bliskavice, zato sem “ubodel” eno premera 1m in Manfrotto-v stativ. Za ta mesec bo to dovolj.

Ker je imel Matjaž popoldne še eno fotkanje, me je povabil, da kupljeno preizkusim. In lahko rečem, da je bilo zabavno, saj v nabito polni sobi 4x4m, ni prostora na pretek in je treba izkoristiti vsak mm. Ker pa je bila tudi Tanja firbčna čemu služi marela, je bila potrebna kratka demonstracija še doma.

image1159992588.jpg
Zoomiverse XL

Za naslednji nakup pa sem določil nov Crumplerjev nahrbtnik, saj postaja moj “dvodelni” premajhen in nepraktičen. Preveril sem dobavljivost v Sloveniji, pa sem uspel najti le manjše torbe. Iščem namreč model Zoomiverse XL. Če kdo ve ali je nakup slednjega možen tudi v Sloveniji se priporočam, sicer ga bom naročil iz Anglije.


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je martin dne 16.9.2007

  uh, ta krumpler je pa velik;) Me pa zanima glede marele: Ali si dobil zraven stativ v kompletu ali se to prodaja ločeno?

  hitro en test objavit da vidimo

 • Menil(a) je Uroš dne 16.9.2007

  @Martin: hm pojma nimam, kupil sem ločeno. Test sledi 😉

 • Menil(a) je Darjan dne 17.9.2007

  Jaz imam ravno tega 🙂 sem ga pred kratkim kupil iz britanije, malo je drag, je pa veeeeeliiik. Na sliki ne zgleda tako. Gre pa res vse noter, tudi piri 🙂 in seveda 17 inchni laptop.

 • Menil(a) je Uroš dne 17.9.2007

  @Darjan: a se ti da kakšne fotke nardit. Da bi dobil bolj občutek, kako zgleda realno. Po merah sodeč, ga je kr dobrega pol metra v višino.

 • Menil(a) je Darjan dne 17.9.2007

  Ja, bom jih naredil nekaj, pa posljem. Je pa tezko kupovat nekaj takega, ker si preko slike tezko predstavljas dimenzije.

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string c9YOzT to the field below: