Akcija – Poplave 2007

Včerajšnji dan je bil dobesedno norišnica. Tako za mene, kot za spletno stran. In vesel sem, da je tako. Že včeraj so začeli kapljati prvi prispevki. Sprva je bilo nekaj težav s številko računa, ki pa sem jo uspel razvozljati in hkrati preveril, da so podatki resnično pravi.

Na vse zgodaj zjutraj sem bil prijetno presenečen s strani portala Drugi svet, ki so se akciji aktivno pridružili. Sledila je tudi spletna stran SloBlogi, na odziv Blogorole še čakam (upam, da kmalu odgovorijo na email). Hkrati pa moram pohvaliti tudi odziv vas blogerjev, ki pridno “limate” oglasne pasice na vaše bloge. Seznam vseh bom objavil na strani poplave2007, ker pa je iskanje vseh naporno delo, bi bil vesel, če se manjkajoči javite, da vas dodam na seznam.

Poskušal bom pridobiti zanimanje še kakšnega spletnega medija, da bo odziv maksimalen, seveda pa lahko tudi sami obvestite znance, čeprav morda nimajo bloga. Tudi oni bodo omenjeni, da so se pridružili in darovali. Vsem, ki ste in še boste prispevali, se v naprej zahvaljujem.

Akcija bo trajala vsaj do konca tega meseca, v kolikor bo še vedno odziv pa bom vse skupaj podaljšal še za kakšen teden. Vem, da denar potrebujejo že sedaj, ampak ne dovim, da bo tudi ob zaključku te akcije še kako potreben. Povabil, vas bom tudi, da se pridružite na dan, ko bom denar dostavil izbranim, a o tem več kasneje.

Zaenkrat je to vse, ko bo kaj novega na to temo, boste to izvedeli prvi.

OPOZORILO: oglasi na tej strani so namenjeni izključno zbiranju prispevkov za poplave in vse kar je bo nakapljalo, bo dodano končnemu znesku.


Zapisano med: Razmišljanja. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Mih@ dne 20.9.2007

  Sem kontaktiral ToboAds in čakam na njihov odgovor. Lepo bi bilo, če bi tudi oni pokazali malo sočutja 🙂

 • Menil(a) je Uroš dne 20.9.2007

  @Miha: super, zaenkrat nisem dobili od njih niti enega odgovora. Samo avtomatski reply-ji.

 • Menil(a) je Uroš dne 20.9.2007

  Popravljam zgoraj napisano. Ravnokar dobil njihov mail, kjer so predstavili delovanje in na kakšen način se izbira prikaz oglasov. Upam, pa da z mobitnim odstopanjem CTR-a ne bodo komplicirali.

 • Menil(a) je Mih@ dne 20.9.2007

  Ne, ne, jaz sem jih kontaktirajo, da naj dodajo akcijo za Poplave 2007, linkajo na un tvoj blog in naj se odpovejo zaslužku

 • Menil(a) je Uroš dne 20.9.2007

  @Miha: uuu dbest ideja 😉 Upam, da bo uspeh.

 • Menil(a) je Mih@ dne 20.9.2007

  Ja jest upam, da majo tok sočutja. Blogerji smo njihovi glavni založniki 🙂

 • Pingal je Med tremi ognji » Blog Archive » Blogerji, keš na mizo! dne 20.9.2007

  […] tudi svoje najbližje v nekaj minutah. V okviru svojih zmožnosti sem se tudi sam odzval na Uroševo pobudo predvsem iz razloga, ker je včasih enostavno pač treba stopiti […]

 • Menil(a) je Saša dne 20.9.2007

  Takoj, ko začne delovati server, ki gosti moj blog, se bom vrgla v to, da tudi jaz dodam pasico. Upam, da mi bo kljub mojemu omejenemu tehničnemu znanju to šlo od rok.
  Drugače pa imam vprašanje preden nakažem denar, kajti jaz bi načeloma raje nakazala na tvoj račun, vendar me res skrbi, da boš TI imel na račun tega visoko osnovo za dohodnino. Si res prepričan v to, da je to prava stvar?

 • Menil(a) je Uroš dne 20.9.2007

  @Saša: bom poiskal točen odstavek v zakonu in preverjeno s strani ljudi, ki dnevno delajo z davki in tudi potrditev (sicer ustno) iz DURS-a sem dobil.
  Edini možen davek je na obresti na računu. Glede na 1.5% (mislim, da je letno), ne bo zneslo toliko, da bi se splačalo s tem obremenjevat. Tako, da brez skrbi.

 • Menil(a) je Darjan dne 20.9.2007

  Je gledal kdo trenja? Naj bi zbrali nekje 100.000 €. Pozna kdo stevilke na katere je se mogoce poslati sms?

  Mogoce bi bila boljsa pot “promovirati” ze neko taksno akcijo, kot pa zaceti svojo? Hitreje bi bilo v vsakem primeru 🙂

  Je pa lepo videt da se je nekdo spravil k temu.

  Pohvale Uroš!

 • Menil(a) je ataplata dne 20.9.2007

  Sem linkal na mojem blogu [mal neobiskan je :/] pa na devianart, tko da upam da se bo vidl. Bom pa tudi poskusil kaj kesa nakazat!

  In vsa cast za tole, lepo ti gre, bravo!

 • Menil(a) je Uroš dne 21.9.2007

  @Darjan: na žalost me Slak preveč znervira, poglej na popovi strani, če je kaj.
  @ataplata: super!

 • Pingal je Ogromen feedback, HOČEMO ŠE!!! - Poplave 2007 | MRFB dne 21.9.2007

  […] me, da ste se tako lepo odzvali Gruberjevi pobudi za zbiranje denarja prizadetim v poplavah. Ko tole pišem, smo zbrali že prek 1300€, višina […]

 • Menil(a) je Dragan dne 21.9.2007

  SVAKA ČAST UROŠ!
  vsekakor bom tudi sam doniral.. lp.

 • Menil(a) je Pegaso dne 22.9.2007

  Kot bloger sem doniral 100€ in sicer direktno prijatelju fotografu, ki mu je voda zalila hišo. Ravno sedaj sem nazaj iz Železnikov, kjer smo čistili hišo in vse stvari po vrsti. Iz prve roke vam povem, da je tam res hudo. Ljudje so trenutno dobre volje, kar je verjetno posledica tega, da nimajo niti časa, da bi razmišljaki, kaj se jim je zgodilo. Kaj bo kasneje, pa bo pokazal čas. Sedaj bo vsak dan bolje.

 • Menil(a) je Uroš dne 22.9.2007

  @Pegaso: Super in si težko predstavljam, kako šele v živo grozno zgleda. Po tvju, tako vedno isto kažejo.

 • Menil(a) je KARMICA dne 22.9.2007

  POŠLJI MI PLEASE NEKI SLIK PA NEKI O POPLAVI

 • Menil(a) je Pegaso dne 22.9.2007

  @ Karmica
  Z mano je bil še g. Izidor Jesenko, tako da je samo on malo poslikal, jaz niti utegnil nisem. Povsod samo blato, delo, pa tudi ljudje so že siti novinarjev in fotografov, tako da aparata sploh iz ruzaka nisem potegnil. Mislim da to veliko pove. Bom pa dal na blog njegove fotke, da vidite pravo sliko katastrofe.

 • Menil(a) je Domen Dolenc dne 13.1.2008

  Hvala vsem, ki ste kakorkoli prispevali k obnovi našega mesteca.

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string 54nFkT to the field below: