Moja prva razstava

Preden se začne kdorkoli pritoževat, kdaj bo na blogu kaj novega, naj povem, da enostavno ni bilo časa in tudi ne volje karkoli pisati. Še tisto malenkost mi je v soboto pobral asistent na faksu, ki je dobesedno utrujal z nadvse dolgočasno razlago Jave. Vmes pa si je dovolil natrosit celo nekaj nesmislov in že mi je začelo obračat želodec, ko se je odločil, da smo res potrebni odmora. In potem bo on mene “maltretiral”, kako sem napisal vajo in da bi se dalo narediti bolje. Da ne omenjam predavateljice, ali gre morda za predavatelja, vsaj kar se tiče puha pod nosom.


Nekaj ostalih izdelkov

Skratka, kje sem ostal. Aha, razstava je uspela in kar precej se vas je odzvalo na povabilo. Imel sem občutek, da gre za lastno predstavitev 😉 Fotke na velikem formatu izgledajo še boljše in do izraza pridejo razni detajli kljub temu, da so v tiskarni dodali malenkost pinky odtenka. Lahko rečem, da je bila delavnica vsekakor uspešna, kar je poudaril tudi Gašper. In tudi sam sem zadovoljen nad svojim izdelkom in se že veselim prihodnjih delavnic in nenazadnje tudi razstav. Fotografije bodo na ogled tudi na modni reviji “Modni navdihi” v Celju, za vse tiste, ki si razstave fotk niste oz. ne boste uspeli ogledati…


Skrajno leva…


…in skrajno desna med razstavljenimi fotkami

Za danes naj bo dovolj, jutri pa obljubim, da nadoknadim.


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je kreg dne 23.10.2007

  Čestitam za raztavo 😉

 • Menil(a) je Mih@ dne 23.10.2007

  Bolj mi zgleda, da si zamešal, katera je leva in katera desna 😀
  Drugače pa čestitam za razstavo 😉

 • Menil(a) je Uroš dne 23.10.2007

  @Miha: 😀 :D, zgleda je bila ura prepozna ko sem tole pisal. Hvala za opazko. Bom kr poštelal.

 • Menil(a) je sv3der dne 23.10.2007

  lepe fotke. cestitam!

  -sv3

 • Menil(a) je Karim dne 25.10.2007

  to pa izgleda zelo profesijonalno. poleg izkusenih modelov, treba priznat da se konstantno izboljsujes. res pohvalno. tudi jaz imam prvic svoje fotografije na eni razstavi in sem neopisno zadovoljen.

 • Menil(a) je simonkoležnik dne 27.10.2007

  Tudi z moje strani čestitke ob prvi fotografski razstavi. Oranžno ozadje deluje zelo dinamično in poživljajoče za tako dobre fashion fotke.

 • Menil(a) je Uroš dne 29.10.2007

  Hvala vsem za lepe besede 😉

 • Menil(a) je geman dne 31.10.2007

  sicer sem si želel priti na prireditev – otvoritev, ker naj bi se naslikale še modelke, tako da bi jih lahko primerjali;) (morda kakšna fotka s tega?)

  žal ni šlo, a na srečo sem si lahko fotke v emceceju oz. po novem cmlcju ogledal, ko so jih ravno nameščali.

  vsekakor čestitke

 • Menil(a) je Uroš dne 31.10.2007

  @geman: na žalost so večino časa zrle proti stena na tistih kockah, še danes mi ni jasna poanta. Sicer pa lahko rečem, da so punce v RL precej drugačne. Hvala za čestitke in ogled.

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string 4gMRM1 to the field below: