Le še nekaj ur

Imel sem odličen plan, da ob koncu bondovega leta napišem kaj zanimivega, nekaj, kar je zaznamovalo 365 dni leta, ki se iz minute v minuto približuje svojemu slovesu. Lahko bi napisal, da me pokanje petard iz rok retardiranih debilov zelo moti in da sem vesel, da je našega Dannyja sluh zapustil že tam enkrat spomladi in če mu ne “useka” ravno 5m pred nogami, ni velikega efekta. Na srečo bo tudi letošnji skok v novo leto minil brez petard – no vsaj upam.

Morda bi bilo zanimivo debatirati o današnji nakupovalni mrzlici, ki očitno napoveduje ponoven konec sveta in bog nedaj, da bi nas pobralo lačne in žejne, če pa smo že v “šopingu”, pa lahko kupimo še kakšno malenkost – likalno desko. Morebiti bi lahko svoje želje in cilje za prihodnje leto namesto na list papirja zapisal kar tukaj, na “igračo”, ki sem jo letošnje leto le uspel razkriti širši javnosti. A kaj mi koristi vse napisano, če pa je vse to tako lepo kršiti in ne upoštevati. Nenazadnje bi lahko pisal o čem, kar s trenutnim dogajanjem nima nikakršne veze, kar mi morda konec koncev privabi večje število radovednih bralcev, saj ste od vseh ponavljajočih tem te dni že pošteno siti.

Ker so službene obveznosti minile bolj za šalo kot zares, sem med jutranjim prebiranjem naletel na obilico zapisov, kjer ste razkrivali dogodke, ki so zaznamovali vaše leto, da o tistih, ki bolehate niti ne načenjam. Morda bi bila slednja tema še najprimernejša, a ker leta še ni konec – kaj pa vem, če se tudi danes ne bo zgodilo kaj nepozabnega, bom svoje misli strnil na noviga leta dan. Zato naj vam, preden odpeketam in se pridružim ostalim, ki baje že ogrevajo prostor na primerno temperaturo, zaželim čim bolj zabavno in veselo “skakanje” v novo leto in upam, da se v prihodnjem letu spoznamo tudi v živo, na kavi, soku, piru, čikih ali kar bo v tistem trenutku najbolj pri roki.

Zdaj pa zemljevid v roke in upam, da na cilj prispeva še letos 😉


Zapisano med: Razmišljanja. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

  • Menil(a) je stardust dne 3.1.2008

    na cikih???? urosko, a se ti je poslabsalo? 🙂

  • Menil(a) je Tanja dne 5.1.2008

    @stardust: hehe, tole s čiki je res mim usekal. Zakon bo menda ja obveljal! Zmrzovanja zunaj pred lokali ob cigaretnem dimu pa nekadilcem res ne privoščim! 😀

  • Menil(a) je stardust dne 5.1.2008

    @tanja: jaz bi preventivno malo poropotal v domaci hisi… reda radi… 🙂

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string aMEfdY to the field below: