Poletna pravljica

Kot verjetno veš, sva s Tanjo 7.7.2007 naredila nov korak v najinem življenju in verjamem, da že lep čas nestrpno pričakuješ objavo na temo najine poletne pravljice. Da bo vzdušje pristnejše, pa predlagam, da si s klikom na spodnji gumb zavrtiš glasbo in tako podoživiš dogodke tega dne, kot sva si jih midva zastavila.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Sobotno jutro, nebo skoraj brez oblačka, sonce pa je naznanjalo, da za vreme ni treba skrbeti. Na koledarju je bila obkrožena sedmica, ob njej pa je bilo z velikimi črkami napisano “NAJINA POROKA”. Spal sem neverjetno kvalitetno. In to je bil eden od znakov, ki so dali dnevu še dodatni zagon. Zajtrkovala sva skupaj – tako je, na tradicijo se bolj kot ne požvižgava – in se počasi odpravila vsak po svojih opravkih.

001poroka-blog.jpg

Za poročni obred in hkrati tudi slavje sva izbrala grad Tabor v Laškem, kamor sem odpeljal doma pripravljeno pecivo in sadje ter preveril kako poteka okrasitev in postavitev ozvočenja. Na poti v Laško sem v cvetličarni Mačica prevzel čudovit poročni šopek. Od nekdaj sem pristaš enostavnosti in estetike, zato sem bil nad obliko in izborom cvetja – žametne bordo rdeče vrtnice – izredno navdušen. Delo na gradu je potekalo po načrtu, zato sem na poti nazaj svojo glavo brezskrbno prepustil spretnim rokam najine frizerke.

002poroka-blog.jpg

003poroka-blog.jpg

004poroka-blog.jpg

Med mojim križarjenjem od Celja do Laškega je Tanja poskrbela za okrasitev vikenda v Dramljah, za glamurozni izgled pa sta bili zadolženi najina frizerka Petra in profesionalna vizažistka Bojana Zmazek. Dobro uro pred uradnim začetkom se je na vhodu prikazal Ciril in takoj sem ga prebral, da bo dan maksimalno izkoristil. V pomoč mu je bil Dragan, katerega takrat še nisem poznal, a sem po stisku roke in nekaj uvodnih besedah ugotovil, da bosta skupaj odličen tim. Takoj smo začeli z akcijo, saj je bilo v načrtu v objektiv ujeti čimveč trenutkov mojih priprav in oblačenja. Ko sem se ravno dobro ogrel, sta že odbrzela v Dramlje, kjer sta foto zgodbo nadaljevala še s Tanjo in njenimi pripravami.

005poroka-blog.jpg

006poroka-blog.jpg

Po uvodnih minutah na najinem domu in kozarcu penine, smo se skupaj s polovico povabljenih odpeljali proti Dramljam, ker smo se pridružili preostalim svatom in tako skupaj pričakali najlepšo tistega dne. Čeprav sva najini obleki izbrala skupaj, je bil občutek ob prvem pogledu na mojo nevesto nekaj neopisljivega. Kljub neverjetno “skuliranem” počutju skozi priprave je bil to trenutek, ko sem ostal brez besed. Svatje so po izročitvi šopka nadaljevali s klepetom ob prigrizku in žlahtni kapljici, midva pa skupaj s pričami in fotografoma na pot proti prvi foto lokaciji – pšenično polje. Ker je iz Cirilove glave vrelo idej, smo mini foto seanso otvorili kar med trtami domačega vinograda.

007poroka-blog.jpg

008poroka-blog.jpg

009poroka-blog.jpg

010poroka-blog.jpg

Sledilo je fotografiranje na bližnjem pšeničnem polju, kjer sva skupaj ugotovila, da biti model ni tako enostavno, še posebej, če se Dragan potrudi in vso energijo sonca usmeri naravnost v naju. Kljub dodani temperaturi je bilo fotografiranje nadvse zabavno in maksimalno sproščeno. Nadaljevali smo v smeri že pred časom nagledanega nasada hmelja, ki je obetal svojevrstne fotografije. Čas je dirjal z neverjetno hitrostjo, zato smo hiteli še na tretjo lokacijo, ki je Cirila ob prvem obisku najbolj prevzela. Ker sva oba s Tanjo iz Celja, se torej spodobi, da je nekaj fotografij tudi iz Celjskega gradu. Ima pa Celjski grad za oba še dodaten pomen, o tem pa v enem od naslednjih zapisov. Med drugim je bil na ta dan napovedan koncert skupine Laibach, kar je pomenilo grad brez nadležnih zijal, ki bi motili samo foto seanso. Tim Ciril in Dragan je deloval kot dobro naoljen stroj in že takrat sem vedel, da bodo fotografije res nekaj posebnega.

011poroka-blog.jpg

012poroka-blog.jpg

013poroka-blog.jpg

014poroka-blog.jpg

015poroka-blog.jpg

016poroka-blog.jpg

017poroka-blog.jpg

Ura je kmalu odbila šesto popoldne, ko je bil čas, da se odpravimo proti Laškem, kjer je bil ob sedmih napovedan poročni obred. V koloni s primerno okrašenimi avtomobili z Minijem na čelu smo glasno opozarjali nase in kot pravi običaj, odganjali zle duhove. Na enem izmed avtomobilov je celo uspela odpovedati troblja, potem lahko verjamete, da nismo “šparali”. V Laško smo prispeli prehitro, saj še svatje prejšnje poroke niso uspeli odvihrati na zabavo, zato smo v izogib skoraj nemogočem srečevanju na poti do gradu, v koloni počakali ob vznožju.

018poroka-blog.jpg

019poroka-blog.jpg

Sprejem na gradu je bil v grajskem stilu s ponudbo kruha in soli, matičar pa je vse prisotne pozdravil z nagovorom in nas povabil na grajsko dvorišče, kjer se je odvijal poročni obred. Grajska vrata so se zaprla in vsi smo sedeli na svojih mestih. Prostor je kmalu začela preplavljati uvodna melodija iz filma Forrest Gump in ko je dosegla vrhunec, so se grajska vrata odprla, skozi njih pa je stopila moja čudovita nevesta s spremstvom svojega očeta Marka. Oči so se mi nemudoma orosile, kar se je med poročnim govorom ponovilo še parkrat. Obred je v celoti izpadel natanko tako, kot sva si predstavljala, čeprav si tako čustvenega govora niti v sanjah nisem znal predstavljati. Predvsem mi je bilo všeč, da ni “utrujal” s suhoparnim naštevanjem zakonskih obveznosti in izmišljenimi zgodbicami, ampak je tisto kar pač mora biti povedano, zavil v prelep čustven in s simboliko obarvan govor. Celoten obred sta z budnim očesom spremljali najimi priči Tinkara (Tanjina prijateljica) in Aleš (moj bratranec v drugem kolenu).

020poroka-blog.jpg

021poroka-blog.jpg

022poroka-blog.jpg

023poroka-blog.jpg

024poroka-blog.jpg

Ko sva si nadela prstane in se uspešno (“kuli” kar ni hotel pisati) vpisala v poročno knjigo, je sledilo nazdravljanje s penino in obilica čestitk s strani svatov. Še prej so naju dobro zasuli z rižem in suhim cvetjem. Ob sončnem zahodu sva razrezala poročno torto, zadnje žarke pa je Ciril izkoristil še za nekaj čudovitih fotografij. Večer se je nadaljeval ob okusni in profesionalno pripravljeni hrani, za zabavo pa je s simpatičnim programom poskrbel Tony.

025poroka-blog.jpg

Vrhunec večera je bil vsekakor ognjemet, ki je marsikaterega Laščana prebudil v prepričanju, da gre za prireditev Pivo & Cvetje. Že drugič sem ostal obnemel in ob zvokih Straussovega valčka Na modri Donavi zrl v nebo, ki se je svetilo samo za naju – tla pod nogami pa se tresla kot na fronti. Plesni večer sva otvorila z rumbo na takte pesmi s hudomušnim naslovom Something stupid v izvedbi Robbija in Nicole.

026poroka-blog.jpg

Če se ozrem nazaj, danes mineva že natanko šest mesecev, bi spremenil le eno stvar. Vsem bi se zahvalil dvakrat, saj so nama prav vsi pomagali k res nepozabnem dnevu, nenazadnje tudi s svojimi prispevki, ki so nama omogočili nadaljevanje najine pravljice na otoku Mauritius (zaključni del sledi v kratkem). Zato še enkrat, tokrat drugič – Iskrena hvala!!

Galerija ostalih fotografij

Foto: Ciril Jazbec
Asistent: Dragan Zlatanovič
Glasba: Izbor filmske glasbe


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je mihaaa dne 7.1.2008

  slike so RES odlicne,.. od porocnih so mi te ene boljsih ;)

 • Menil(a) je stardust dne 7.1.2008

  sem preprican, da je bila pravljica za vse, ne samo za vaju…

  ful lepe slike. gotovo ste se izjemno imeli! :)

 • Menil(a) je soleil dne 7.1.2008

  WAW, je prva beseda, ki mi pade na pamet, WAW! Kako doživeto napisano, človek si kar riše dogajanje, skoraj resnično..poroka je morala biti resnično sanjska in popolna! Ob izjemnih fotografijah je občutje še močnejše. Fotke so res nore, izrazne, energične, čutne, nežne,…skratka imajo tisti filing, da te potegne notri…in bi gledal in gledal…ne da bi hotela, pomislim na svoj "DA", le kako bo? Pa da bi me(naju) slikal Ciril, ki očitno zna ujeti tiste prave trenutke! Kapo dol!
  Hvala, za tako čutovit opis in fotografije…pa lep pozdrav!

 • Menil(a) je Luka dne 7.1.2008

  Naravnost fantastično, res :)

 • Menil(a) je tony dne 7.1.2008

  Poslušam poročno pesem… In se spomnim nazaj… Dejansko je bila Pravljica…

  (In nekaj strahu, da ne bom kaj zajebal, da ne bi kaj pokvarilo scenarija… Je že tako moglo biti, da se je vse izšlo kot po maslu…)

  Naj Pravljica traja… Sreča vajina je lahko inspiracija tistim, ki je še nimajo… Tistim, ki jo še iščejo… In tistim, katere Pravljica šele čaka…

  Poklon…

 • Menil(a) je tony dne 8.1.2008

  Hihi, je pa moglo biti res lepo, da tudi gospod Stardust ni nič svinjaril v komentarju, kot on zna :)

 • Menil(a) je stardust dne 8.1.2008

  ma daj daj tony, ne me jebat. to, da sem pac liberalno ekstravertiran, se ne pomeni, da vedno povsod pizdim in posiljam serijsko v kurce, pizdovja in podobne dobrote. sram te bodi, da si na to pomislil. imam nekaj pietete, do prijateljev se posebno.

  ce pa ti, dragi tony, kaj ne pase, se pa lepo gladko in sladko – jebi! :)

  (pa obisci kaj moj blog. da bodo tvoje nezno srcece in nedolzna usesca zatrepetala pod tezo vulgarnih besed…)

  hehe…

 • Menil(a) je tony dne 8.1.2008

  Stardust, jaz tvojega bloga ne berem.

 • Menil(a) je stardust dne 8.1.2008

  @tony: ne beres ti kurca… sicer pa ti ne bi kdaj skodilo, da bi ga sel prebrat.. ves, da vidis, v kakem kurcu je ta svet. jaz samo poosebljam. sem mesija novodobni. oziroma: mikrozvezda :)

 • Menil(a) je črt dne 8.1.2008

  Lepe fotke!

 • Menil(a) je Dragan Z. dne 8.1.2008

  Uhh Uroš.. skoraj malček premočen post za tako zgodaj zjutraj. Še kavo težko požiram zaradi cmoka v grlu.

  7.7. je res bil nekaj posebnega.. spomnem se čisto vsakega trenutka, detajla.. in še danes v sobi hranim menu kot spomin. Zame je bil poseben dan zaradi dveh razlogov:
  1. ker sem fotografsko doživel neopisno izkušnjo s Cirilom, ki se je potem tudi nadaljevala..
  2. ker sem spoznal tebe in Tanjo, in zdaj vem kakšna bi rad, da je moja poroka.

  Naj vama iz poletne, postane pravljica življenja.

  Iz srca, Dragan.

 • Menil(a) je Jan dne 8.1.2008

  Uh, fantastično zapisane in noro dobre fotke! Želim vama še naprej vse lepo!

 • Menil(a) je Lucija dne 8.1.2008

  Zelo lepe slike, človek se kar vživi.
  Tudi jaz vama želim še naprej tako lepo in srečno skupno življenje.

 • Menil(a) je Uroš dne 8.1.2008

  @Mihaaa: najprej dobrodošel in hvala

  @stardust: ja res je bilo super, škoda da te ni blo zraven ;)

  @soleil: uff, tole je pa zelo lepo napisano in sem vesel, da sem z napisanim uspel naredit takšen efekt.

  @Dragan: upam, da si ob branju dobil jutranje energije ;) Sicer pa hvala za lepe besede, želje in predvsem, da si tudi ti pomagal k uspešnem zaključku tistega sobotnega dne. Bom pa počaščen, če si boš tudi sam pripravil poroko v podobnem stilu

  @Jan: hvala tudi tebi in vidim, da je bilo vredno dobre tri ure sedeti pred računalnikom in vse skupaj spraviti v končno obliko. Še Ciril je priskočil na pomoč.

 • Menil(a) je Matjaž Merčnik dne 8.1.2008

  Čestitke tudi z moje strani. Vse pohvale fotografoma za odlično opravljeno delo.

  Naj vajina pravljica traja večno.

 • Menil(a) je mikimiska dne 8.1.2008

  Hm, skoraj ste me skupaj s fotografi prepričali, da se splača poročit ;) . Slike so izjemne :) .
  Vama želim, da napišeta lepo pravljico…

 • Menil(a) je Sandi dne 8.1.2008

  nisem vedel, da je CJ tako hudo mlad.. kongratulacije njegovemu delu, rahlo zapoznele kongratulacije Vajinemu skupnemu skoku in

  nestrpno čakamo na nosečniška poročila.. :D

 • Menil(a) je Denis Zupan dne 8.1.2008

  Kaj bi clovek se lahko rekel? Fascinantno, ni kaj. Bravo Ciril in bravo Dragan. Urošu pa vse dobro na tej poti.

 • Pingal je Jan Ferme :: Jaz, js & Maja » Linkajmo XXII. dne 8.1.2008

  [...] Poletna pravljica [...]

 • Menil(a) je Matjaž Očko dne 8.1.2008

  ciril in dragan sta svoje delo opravila vrhunsko… škoda, da nisem videl te poroke v živo :)
  vama pa veliko sreče na tej poti.. začela sta jo pravljično, nadaljujeta pa lahko še z nečim ;)

 • Menil(a) je Mateja dne 8.1.2008

  Naj bo vajino največje bogastvo iskrica v očeh in nasmeh na obrazu in v srcu ljubezen…Pravijo, da je samo v pravljicah mogoča prava ljubezen…pa naj govorijo…mogoče ne vedo, da nekateri pravljico živimo ;) Ob poslušanju glasbe sem se v mislih popeljala na najino poroko, ki bo "nekoč" z Matjažem, in se skoraj utopila v lepih mislih in sanjanju…tudi to bo enkrat… :)

  Vso srečo in nešteto lepih spominov vama želim ;)

  PS. Fotke so pa super… :)

 • Menil(a) je stardust dne 8.1.2008

  @matjaz: se z necim? locitev ne pride v postev, da pa bi si clovek pokvaril veselje do zivljenja s kaksnim kricecim mladicem… stvar okusa.

  (pricakujem predvsem, da me bo zdaj napadla spela :)

 • Menil(a) je Matjaž Očko dne 8.1.2008

  stardust: ziher te bo :)

 • Menil(a) je Uroš dne 8.1.2008

  @Lucija: ;) me veseli in hvala!

  @Matjaž Merčnik: res sta dober opravla in se bova trudila nadaljevat :)

  @mikimiska: sprva nisva bila za poroka takega stila, bolje nekaj intimnega, a ko sva začela bolj debatirat o morebitnih ideja, sploh pa sedaj, ko je vse mimo, se ne bi nikoli odločil drugače.

  @Sandi: a tako praviš, kr mladino na svet spravt ;) Ja Ciril je res mlad, čeprav z znanjem ne kaže na to.

  @Denis: hvala

  @Matjaž: a morda tudi ti namiguješ na isto stvar kot Sandi ;)

  @Mateja: no to sem pa vesel, da je glasba naredila takšen vtis ;) in hvala za želje.

  @stardust: sej si ja rekel, drugi naj bojo tiho, naš se pa lahko dere :D :D

 • Menil(a) je stardust dne 8.1.2008

  @matjaz: po moje se zdaj trese od besa in pripravlja protiofenzivo :)

  @uros: nasemu je dovoljeno se kaj vec. si cisto prav rekel, drugi tiho, nas – way to go! :)

 • Menil(a) je razkritOdkrito dne 8.1.2008

  Pozdravljena oba,

  res lepo, prelepo.

  … in naj se nadaljuje, v neskončnost. Mateja

 • Menil(a) je RokoR dne 8.1.2008

  waw tole brat, pa še glasba zraven… js sm čist not padu in zdle prav težko diham:)

  Naj bo vajin vsak trenutek večen!

 • Pingal je Ciril Jazbec Photography » Blog Archive » Summer fairy tale dne 8.1.2008

  [...] I also do weddings.(a must look link!) And I think I am not so bad at that genre. There might me one post with best [...]

 • Menil(a) je Nataša B. dne 8.1.2008

  Lepo, čudovito! Tanja, kje si kupila/sposodila obleko?

 • Menil(a) je Tanja - nevesta :) dne 8.1.2008

  @Nataša B.: obleka je bila sposojena pri Salonu Grazia v Lj, znamka Ladybird. Imajo ogromno izbiro in se komaj odločiš, sploh če še nimaš konkretne ideje kako bi naj sanjska obleka sploh izgledala :D No, tale moja oblekica je bila prva, ki sem jo sploh probala in po kakšnih 10ih drugih probah, sploh ni bilo dvoma, katera je idealna za mene. :D

 • Menil(a) je kreg dne 8.1.2008

  Najprej čestitke ob takem dogodku. Danes je že prava redkost poroka. Sam sem to dal čez že pred petimi leti.
  Fotke so pa tudi lepe, sem pa tvoj link poslal svojemu bratu, ki dela načrte za svojo poroko in naj si ogleda, kake fotografije morajo bit.

  lp

 • Menil(a) je Uroš dne 8.1.2008

  @Mateja: Hvala za lepe želje

  @RokoR: kr počasi zadihaj ;)

  @kreg: No to pa lepo in če se bo odločil za Cirila, ne dvomim v zadovoljstvo ob pogledu v poročni album.

  Za firbce, ki jih zanima od kod je nabrana glasba za obred. Vse skupaj se začne z odsekom naslovne skladbe filma Forest Gump, nato je opening iz filma Bridget Jones (kateri del ne vem), potem sta združeni dve precej podobni skladbi iz filma Meet Joe Black in na koncu še preostali del začetne skladbe iz filma Forest Gump (odstranjeni le del, ki je deloval preveč morbidno)

 • Menil(a) je samojst dne 8.1.2008

  ja, poroka je bila res čudovita, najlepše je bilo ko je imel Uroš čisto rosne oči med obredom, da o njegovi teti, ki kar ni nehala jokati, ne govorimo :D

  meni osebno je bil najbolj zabaven del tisti, ko smo metali riž, v eni roki konfet z rižem, v drugi kozarec šampanjca. zdaj pa pazi s katero roko zamahneš :D

 • Menil(a) je Spela dne 9.1.2008

  Da pokomentiram še v najinem imenu…Aleš pomoje ne bo, ker do zdej še nikol ni (mogoče boš pa izjema). Jap…poroka je bila super. Itak je bila to moja druga poroka v življenju, torej mi bo ostala še v prav posebnem spominu :)
  Res sta vse izpeljala perfektno…da ne govorimo o fotkah. Vse skupaj je bilo na nivoju :)

  Kot so vama že drugi pred menoj rekli…naj vajina pravljica traja in traja in traja in tr……. :)

  @Stardust: a me imaš za tako? Jaz sem pa ja tako prijazno bitje ;) Glede na tvoj komentar pa napišem samo tole…otroke naj ima samo tisti, ki si to želi. Za ostale je bolje, da jih nimajo…saj potem nastradajo otroci, ne starši. Tako, da nikogar ne silim. Razen zavoljo moje službe…imejte čimveč otrok :D :D:D

 • Menil(a) je Ciril dne 9.1.2008

  hvala za pohvale! ;) to je bila ena najbolših porok kar sem jih fotkal ever. lahko bi rekli poroka za v učbenike. :)

 • Menil(a) je tetaksenija dne 9.1.2008

  solze sreče in spominov…

 • Menil(a) je stardust dne 9.1.2008

  evo, uros, kaj si naredil!!! teto ksenijo si spravil v jok!!! :)

 • Menil(a) je Uroš dne 9.1.2008

  @samojst: me veseli, da si izbrala pravo roko. No vsaj na fotkah ni videti nikjer kozarca v zraku :D

  @Spela: lepe besede, čeprav vem, da sama nisi najbolj zato ;) morda te pa kdaj vseeno premami.

  @Ciril: si zalužiš pohvale in sem vesel, da ti je bila poroka tako dobra.

  @stardust: in to že drugič ;)

 • Menil(a) je anka dne 9.1.2008

  Iskrene čestitke tudi od mene. Fotografije so čudovite, Ciril Jazbec je res mojster in še vsi ostali, ki ste slikce pomagali realizirati. Bravo.

 • Menil(a) je helena dne 10.1.2008

  noro lepe fotke in celotna reportaža!! želim vama vso srečo in veselje, vsak dan skupnega življenja!!!!
  lp
  helena

 • Menil(a) je Žiga Gričnik dne 10.1.2008

  Začnem najprej pri vama: Čestitke iz moje strani še nista prejela, zato vama na tem mestu obema želim srečno skupno pot in da bosta v svojem življenju znala preskočiti vse bariere (ki upam, da jih ne bo veliko)!

  Kar se tiče Cirila: Sicer sem že dal včeraj komentar na njegovem blogu, rekel bom pa samo kdor zna pač zna… Mislim, da to vse pove!

  Ob tej glasbi in fotografijah pa sem se tako raznežil, da grem ta trenutek zasnubit svojo punco…

 • Menil(a) je Ales dne 11.1.2008

  Wow, fotke so lepe, se vid da je bla poroka noro lepa :) cestitke!

  btw, tudi mojstrsko izbrana glasba :)

 • Menil(a) je sosed dne 12.1.2008

  wau, kakšne fotke… pa tudi modela nista švoh! čestitke!

 • Menil(a) je samojst dne 12.1.2008

  kozarca sicer nisem spustila iz rok, ampak…no, saj ni važno, itak sta bla oba v barvi šampanjca ;P

 • Menil(a) je Zvita T.v. dne 14.1.2008

  Odlične slike! Tista druga med hmeljem mi je še posebej všeč ;)
  Da bi vajina pravljica še dooolgo trajala :)

 • Menil(a) je Gregor Harih dne 16.1.2008

  Čestitke za nazaj! Drugače pa je Ciril naredil odlične fotografije.

 • Menil(a) je Uroš dne 16.1.2008

  @anka in helena: hvala za čestitke

  @Žiga: Hvala za čestitke tudi tebi in prav zanima me, kako je uspela snubitev :)

  @sosed: modela spljoh nista švoh :D

  @samojst: sej barva me ne skrbi, bolj dobiti kozarec sredi čela.

  @Zvita: se bova potrudila, da bo iz te pravljice še kaj nastalo in to s hmeljem sva oba s Cirilom dala idejo, da bi bilo zanimivo, kot malo drugačne.

  @Gregor: hvala tudi tebi ;)

 • Menil(a) je milko dne 3.6.2008

  Resnično me veseli da sem lahko bil kamenček v mozaiku vajine poletne pravljice. Ko sem si tole vse skupaj pogledal in prebral še občutke sem bil še kako zadovoljen, da sta bila z mojim poročnim obredom in govorom zadovoljna … saj je takrat bil le za vaju. Upam, da bo vajina sreča trajala …

 • Menil(a) je Uroš dne 5.6.2008

  @Milko: tale komentar je pa resnično presenečenje. Nikoli si ne bi mislil, da bo mož, ki prisostvoval pri najinem velikem “da” takole obiskal moj blog ;) Obred je bil res poseben in kar malo žal mi je, da ga nismo uspeli ujeti na video ali vsaj zvočno. Še enkrat hvala iz srca.

 • Menil(a) je Saška dne 6.11.2008

  Pozdravček Uroš in Tanja!
  Zelo sem se razveselila današnjega SMS-ja. Čestitam ob poroki, čestitam za čudovito stran, od kar se nismo videli se vama je veliko dogajalo. Slike iz poroke so prekrasne. Želim vama vse lepo, glede na pravljičen datum poroke pa v to sploh ne dvomim. Vesela sem, da sem vaju spoznala kot takrtna prodajalka vajinega MINI-ja, ki je očitno pri vsem tem odigral veliko vlogo. Vse lepo in upam, da se kaj srečamo.
  Saška

 • Menil(a) je Uroš dne 6.11.2008

  @Saška: dobrodošla ;) Torej je bila telefonska pravilna :D Hvala za čestitke. Kar se tiče Minija, pa lahko rečem, da je priden in da kar pogrešam, da te ni več na Avtoaktivu. Čeprav avtomobilov nisem veliko kupoval je bil na nakup zelo pozitiven, predvsem zaradi tvojega dela. Se pa strinjam glede srečanja, samo da Tanja spravi najino Elino na svet in postane spet bolj mobilna :)

 • Menil(a) je Saška dne 6.11.2008

  To pomeni, da pričakujeta otročka?? Ja nisem uspela vsega prebrati, saj veš kako je v službi. Kako se počuti Tanja. Kdaj bo vesel dogodek? Bom vesela, če so bomo kaj srečali. Lebo bodita in vso srečo vam želim.

 • Menil(a) je Uroš dne 6.11.2008

  @Saška: tako je, če bo šlo vse po planu bomo čez sedem dni že trije. Tanja je super, tako da jo samo še zaključek čaka. Drugače pa kar v miru preberi, v službi ponavadi ni mira.

 • Pingal je Spoznala sva se… » Uroš Gruber - Blog dne 9.7.2009

  [...] večeru in sva prijateljstvo razvila v ljubezen. Le to sva na sončno soboto 7.7.2007 tudi uradno potrdila. Kaj pa tvoja romanca? Si ubral/a klasično ali je bila še posebej zanimiva. Je bila za to kriv [...]

 • Menil(a) je cassiopeia dne 4.3.2010

  hudoooo, zelo lepa poroka :) pa ful lepo glasbo si izbral za ozadje..a bi se mogoče dalo izvedeti naslov ;)

 • Menil(a) je Uroš dne 4.3.2010

  V bistvu gre za več skladb. Sicer pa tole nekaj komentarjev više “Vse skupaj se začne z odsekom naslovne skladbe filma Forest Gump, nato je opening iz filma Bridget Jones (kateri del ne vem), potem sta združeni dve precej podobni skladbi iz filma Meet Joe Black in na koncu še preostali del začetne skladbe iz filma Forest Gump (odstranjeni le del, ki je deloval preveč morbidno)”

 • Pingal je Iskanje Mini zaklada – part II » Uroš Gruber – Blog dne 28.10.2010

  [...] Poročna pravljica je sledila [...]

 • Pingal je I do ♥ » Uroš Gruber – Blog dne 7.7.2012

  [...] sobota, kot današnja, zgodila se je pravljica. Od takrat je tale bejba moja najboljša žena. window.fbAsyncInit = function() { [...]

 • Pingal je Osem let… na štiri podlage | Moje naravno, preprosto, zabavno... življenje dne 7.7.2015

  […] mineva že osmo leto od enega najlepših dni v mojem (najinem) življenju. Pa se zdi, kot da se je zgodil lani… ok, dve leti nazaj Hitro […]

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string MjgK0A to the field below: