Pujsov dnevnik

Moje ime je pujsek Ferdinand. Živim v čudovitem okolju, kjer me obdajata gozd in visok gorski svet, ki v jutranji zarji zlatorumeno zažari. Dan preživim na travniku, kjer z rilcem brskam za dobrotami, ki se skrivajo pod travno rušo. Po obedu se prileže ohladitev v bližnji blatni kopeli, katere proticelulitni učinek je fenomenalen. Na večer se s tremi bratci podimo z bikci in kravami, nakar od utrujenosti pademo v globok spanec vse do zgodnjega jutra. Nič kaj razburljivo kajne, vendar ti povem, da ničesar ne pogrešam. Super mi je, res 8)


A to imaš Nikona?

Prejšnji vikend so me obiskali štirje, če sem bolj natančen pet pohodnikov, od katerih sem bil deležen prvovrstne masaže. Kako so preživeli vikend, si boš lahko preberal v naslednjih dneh, glede na fotografski stroj, ki je enemu izmed njih visel za vratom, pa ne dvomim, da bo na ogled tudi kakšna simpatična fotografija.


Paaaššeeeeee


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je irena dne 21.8.2008

  mislim, da gre za pujsa, ki je preganjal Šarka. Ta je prava slika.

 • Menil(a) je Matjaž Očko dne 21.8.2008

  hehe ROTFL 🙂 full dobr; zdej mi je pa žal, da ga še jaz nisem počohal 🙂 ampak pol ure kasneje je bil veliko bolj “usran” 🙂 hehe

 • Menil(a) je Uroš dne 21.8.2008

  @Irena: tale je bil najbolj korajžn, tako da lahko da je ta.

  @Matjaž: tukaj ga je kamen motil, pa sva se prestavila malo naprej, kjer je bil pa 1-2-3 na boku in užival. So pa ravno ko smo odhajal zaril v eno blatno kopel, verjetno ne zadnjič tisti dan 😀

 • Menil(a) je črt dne 21.8.2008

  puuuuuuuuujsek! Moja omiljena životinja zraven kravic. heheheh sam men so prašički taki “činiji”

 • Menil(a) je Mateja dne 21.8.2008

  Iii, kak dobra fotka! Prva mi je zelo všeč :). Pujsi so res neverjetni, a ne? Če bi jih še malo bolj opazovala in se jim približala, jih verjetno nikoli več ne bi hotela videti na svojem krožniku, ker so po svoje prav “cute”. 🙂 Joj, kak se pa tole kruto sliši…ampak, tako pač je…

 • Menil(a) je David dne 21.8.2008

  Mam grde misli za zaključek zgodbice, pa ne bom tukaj razpredal 😀 😀

 • Menil(a) je sv3der dne 21.8.2008

  Uros, vidim, da ga je trebuscek tudi srbel … bi ga moral tudi malo tam 😉 pocohat

 • Menil(a) je Uroš dne 21.8.2008

  @črt: taki mladi so kr luškani, in ko se takole uleže in se pusti “čohat” so kot kakšen pes.

  @Mateja: Ja ni dobro razmišljat o tem, čeprav smo se mi malo hecal “no tole bi lahko eno šunko porabil, pa kakšen pršut itd.” Ampak raje ne nadaljujem, da se ne bo kdo preveč vpiknil v vse skupaj. Naj ostane pri tem, da so cute, kot bi gledal tistega iz filma Babe. Baje so tudi precej brihtni.

  @David: sem jih tudi sam imel, pa sem raje ostal pri tem. Če bi že dodal kakšen stavek, je bolje da zaključim “in odpujsali smo domov”.

  @sv3der: tisti kamen mu je bil v napoto, saj je kr lezel naprej, ko ga ni bilo več po trebuhom, pa samo bum na bok 😀 noge pa kr v zrak 😉 Tako da je tudi po trebuhu potem dobil malo praskanja.

 • Menil(a) je mankica dne 21.8.2008

  Uroš, tale prva fotka je zaaaaaaaaaaaaaaaaakon!!! 🙂 full mi je všeč. res totalno kul. po moje bi si bil v ogledalu še pujsek všeč. oink oink (kakor menda pravijo pujseki) 🙂 hihi.

 • Menil(a) je Eva dne 21.8.2008

  Druga je carska! Mhm, pogumni so tile pujseki. Drgač pa obožujem une tamale rozeke ko so se mehki in čist čisti in dojenčkasti, ko imajo une male šnofeke.

 • Menil(a) je Denis Ferlič dne 24.8.2008

  Lepi sliki ampak prva je zmagovaljna. In kje ste srečali tega pujsa? Lp

 • Menil(a) je irena dne 24.8.2008

  oglašajo se pa OINK OINK!
  je kar kruto razmišljati o tem, kako diši ko so pečeni. bogi!

 • Menil(a) je Uroš dne 25.8.2008

  @mankica: 😀 mogoče se je celo v sprednji leči videl. Najbolj zabavno je, ko se ti zdi, da je kakšnega pol metra ali več od tebe, potem pogledam mimo aparata in ne manjka veliko, da mi skoraj oblizne objektiv.

  @Eva: tudi tale bi bil čist, če bi mu gospodar počistil. Pujski sploh niso taki paceki, kot si jih kdo predstavlja, ampak če ti je vroče pač najdeš najbližjo mlako.

  @Denis: tale je doma v Robanovem kotu in ima še dva prijatelja. Bom ta teden objavil nekaj najbolj uspelih fotk 😉

  @Irena: ravnokar sem našel nekje fotko, ko je revček nataknjen in hrustljav. Nič kaj prijeten občutek opazovat obe fotografiji naenkrat.

 • Menil(a) je stardust dne 26.8.2008

  rad te imam, ferdinand! se posebej z mladim krompirjem in zeleno solato! 🙂

 • Menil(a) je Uroš dne 27.8.2008

  @stardust: črno, a še kako res 😉

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string Npwj1j to the field below: