Prazniki, Buča in modna revija

Tako, pa smo jih preživeli. Praznike namreč. Kot ponavadi te dni izkoristim za polnjenje baterij in tudi letos je vse potekalo po ustaljenih tirnicah. Zadnjega v mesecu, ki je že pomahal v slovo sem izrezljal bučo – tokrat šaljivo-okajen obraz, ki je kljub izrazito trdi lupini dobro izpadla.

Obisk modne revije sem opravil v večernih urah, predvsem mi takrat ni potrebno navesiti suknjiča iz maturantskega plesa. Sicer pa glede na to, da se moda z leti ni nič spremenila, kaj veliko tudi ne zamudim ;). Sveče, grde kot ponavadi, po oceni jih je manj kot prejšnja leta. Skratka, vsako leto bolj mi smrdi prvi dan mojega rojstnega meseca.

Ker so moje “polkne” že precej težke, naj za konec dodam le tehnični opis fotografij letošnjega rezljanja. Luč od zadaj je z ročno svetilko spet navijala mami, kateri je dodala oranžen filter. Fotkano pri ISO1600 1/50 na 50mm FF iz roke. Pa lahko noč vsem, ki še srfate.


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Matjaž Očko dne 3.11.2008

  a nisi ti lani pisal, da sovražiš Halloween? 😉 hihi

 • Menil(a) je Uroš dne 3.11.2008

  @Matjaž: a sem tukaj kaj spremenil mnenje?

 • Menil(a) je Matjaž Očko dne 3.11.2008

  ne, nisi… le nisi se mi zdel tip, ki bi izrezljal bučo 😉 hehe
  ampak je prav fajn, da si jo 🙂

 • Menil(a) je Uroš dne 3.11.2008

  @Matjaž: aha. Buče se lotim bolj na mamino željo, ki rada okrasi okolico letnemu času primerno. Drugače pa ja, praznik kot tak mi je bedn. Morda bo čez nekaj let kaj drugače, ko bo treba Elino na kakšne čarovniške prireditve vozit 😉

 • Menil(a) je SoulMan dne 8.11.2008

  50mm FF? Torej že z D700? Vtisi?

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string pAz6za to the field below: