Namesto zaključka

Sedim za računalnikom… delovna vnema, ne samo, da je pošla, niti prikazala se ni. Čeprav sem imel dober namen, da za letos zaključim nekaj opravil, ki jih vlečem že cel december, se to očitno le ne bo zgodilo. Delno je za voljo do nedela kriva današnja “posračkana” noč. Glavni akter Elina, ki si je zaželela malce zgodnje-jutranjega čofotanja po bani. Očitno je bila količina prevelika za v plenico. Neslo je namreč do vratu 😉 Kljub vsemu smo se smejali in bincali po vodi, medtem ko sta ati in mami komajda ostajala prisebna.

Glede na izredno “močno” zasedbo, ki se danes nahaja po pisarnah (komajda najdem kakšnega), sem prepričan, da velikega manjka ne bo, če se danes odločim bolj na izi zaključiti še zadnji delovni dan. Morda bi lahko ta čas izkoristil in naredil kakšen načrt za leto, ki je oddaljeno le še nekaj ur. A ker se poznam in vem, da tistega tako ali tako ne upoštevam, se bom raje uzrl nazaj v leto, ki se poslavlja in za katerega lahko ponovno rečem, da je bilo megastično, kljub nekaj neprijetnim dogodkom.

Najlepše darilo letošnjega leta
Najlepše darilo letošnjega leta

V prav posebno kategorijo vsekakor sodi najlepše darilo, ki sem ga prejel v letošnjem letu, to je rojstvo hčerke Eline in mislim, da lahko podobno rečem tudi za ostale člane družine. Prav zato je bil letošnji Božič še toliko bolj zanimiv.

Moj prvi Božič
Moj prvi Božič

Dokončno sem Microsoftu obrnil hrbet in se preselil v svet obgriženega jabuka, česar definitivno ne obžalujem. Kvečjemu sem iz dneva v dan bolj navdušen in trdno prepričan, da je bila odločitev prava.

Medijsko gledano, sem se letos pojavil tako na TVju v oddaji Piramida, kot tudi na radiu, kjer sem v družbi Mojces in Gregorja debatiral na temo bloganja.

Zbrani med raziskovanjem daril
Zbrani med raziskovanjem daril

Opravil sem tudi dva preizkusa. Prvi me je prepričal, da Duracellove baterije le niso tako oh in sploh. Pri drugem pa sem si nabral nekaj malega izkušenj komercialnega fotografiranja, ko ni drugega kot znajdi se, da bo rezultat zadovoljiv tudi za naročnika. Če bo sreča dala, se takšnega fotografiranja nadejam tudi v prihodnjem letu, ampak vse ob svojem času.

Spanje ob smrekci
Spanje ob smrekci

Zadnji dopust v dvoje, čeprav s slepim potnikom, sva s Tanjo prežival na grškem otoku Kreta, ki me je kljub velikost navdušil in se bom nanj z veseljem še kdaj vrnil. Poletje pa sva si popestrila še z obiskom koncerta zame najboljšega kitarista daleč naokoli, Marka Knopflerja, ki je dokazal, da EMŠO in glasba nista premosorazmerna.

Okraski
Okraski

Po operaciji v letu 2007 je naš Danny v letošnjem letu dočakal svoj 15. rojstni dan, a žal je bilo to eno izmed zadnjih dni njegovega življenja. Še danes ga pogrešam in nemalokrat se napotim k vratom z namenom preveriti kaj počne. In vedno me znova in znova zadane, da ga ni več.

Supermaaaaan
Supermaaaaan

Kot zaključek leta sem kljub recesiji, ki dnevno polni vse možne medijske vire, le to izkoristil sebi v prid in po 6ih letih rokovanja z Nikonom D100 presedlal na D700. Lahko rečem le, Yeeeeeiiiii, aparat in pol, še posebej v kombinaciji z prav tako odličnim objektivom AF-S 24-70 F2.8

Večerni "priklop"
Večerni priklop

To je bilo le nekaj koščkov, ki dopolnjujejo mozaik poslavljajočega se leta. Vesel bom, če mi boš tudi ti razkril košček svojega mozaika, bodisi veselega ali žalostnega. Namesto Srečno in uspešno leto 2009, pa se poslavljam z mislijo, ki mislim da se lepo sklada z današnjim dnem. “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present”.


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je B5 dne 31.12.2008

  He, he…
  se spomnim twitter help meseđa ob 3h
  No, kasneje otroc bolj spijo in jaz vstajam vsaj uro ali dve pred otroci, da imam svoj mir. Danes sem seveda pretiraval (ob 4h), a smo pravkar opravili skupinsko siesto.
  Srečno celi familiji!
  B5

 • Menil(a) je had dne 31.12.2008

  uros: srecno tebi in tvojima dvema 🙂 v novem letu.. in v vsakem naprej 🙂

 • Menil(a) je Eva dne 1.1.2009

  Naj bo za vse tri leto 2009 predvsem zdravo… ostalo pride z zdravjem 😀

 • Menil(a) je Sašo dne 1.1.2009

  Srečno in zdravo tudi z moje strani 😉

 • Menil(a) je Helena dne 1.1.2009

  uroš & pridruženo članstvo,
  vse naj naj, obilo dobrega in lepega, malega rastočega v veliko vam zelim v novih 365!!
  lp

 • Menil(a) je Uroš dne 5.1.2009

  @b5: Ja je bilo zabavno sredi noči, ampak kot praviš, spanec se bo daljšal. Srečno tudi tebi.

  @had, @Eva, @Sašo, @Helena: hvala in vračam lepe želje.

 • Menil(a) je sv3der dne 6.1.2009

  Uros, veliko veselja in zdravja v ’09 vsem trem.

  -sv3

  p.s. Pa se kdaj kaj napisi 😉

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string ZOu1TO to the field below: