Superstar

Svoj obraz sem na malih zaslonih nazadnje videl kakšno leto dni nazaj, ko sva s Tanjo posnela intervju za eno izmed tem v oddaji Piramida. Ker je valentinovo tik pred vrati, so na televiziji Slovenija v okviru poslovno-podjetniške oddaje “Prava ideja!” predstavili spletni portal ona-on.com, ki je med drugim tudi glavni vzrok, da se je med nama s Tanjo razvilo prijateljstvo. S tem razlogom so naju ponovno povabili k sodelovanju, da bi skupaj pripravili krajši prispevek na temo najinih prvih korakov. Za piko na i pa je tokratno glavno besedo imela Elina, ki je bila prava mala zvezdica in z zanimanjem opazovala, kaj se okoli nje kar naenkrat smuka toliko ljudi. Še posebej ji je bil všeč mojster s kamero.

Če se ta večer tako ali drugače dolgočasiš, te vabim, da si ob 21. uri na drugem programu TV Slovenija ogledaš to kratko oddajo, med katero bodo zavrteli zgoraj omenjeni prispevek. Kako izgleda končni rezultat? Nimam pojma. Se bom pustil presenetit. Še najbolje jo je odnesla Elina, ki vsaj zaenkrat še ne pozna treme 😉 Mimogrede, če imaš možnost oddajo shraniti v računalniško berljiv format, se že v naprej priporočam. Sicer pa menda obstaja arhiv tudi na spletni strani TV Slovenije.

UPDATE: za tiste, ki ste zamudili, še posnetek oddaje Prava ideja – na 15:30.


Zapisano med: Fotografija. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Spela dne 10.2.2009

  Vi ste pa že res slavni 😀 Fajn je blo!

 • Menil(a) je mankica dne 10.2.2009

  Heeeej!! Sem vaju videla na tv! Super sta bila!!! in Elina je en tak srček. Čestitam 😉

 • Menil(a) je Damjana dne 10.2.2009

  Luštni ste bili vsi trije!

 • Menil(a) je Uroš dne 10.2.2009

  @Spela: kaj šele bo 😉

  @Mankica: si uspela ujeti, sicer je bilo precej na kratko. Novinarka je omenjala 5 minut. Čeprav pa sem pričakoval kaj več Eline, saj je bilo posnetega materiala več.

  @Damjana: hvala in pa seveda dobrodošla.

 • Menil(a) je irena dne 11.2.2009

  saj sta bila še kar zgovorna kljub tremi, ki je bila očitna, je pa Elina opravila krasno in njen navihan pogled izpod odejice je enkraten. Počasi bo treba kak honorar zahtevat, ker je to reklama za njih!

 • Menil(a) je Uroš dne 11.2.2009

  @irena: v bistvu je bilo posnetega govora okoli 10 minut, ampak so uporabili samo bistvo. Sem pa že razmišljal o kakšnem honorarju v prihodnje 😉

  Sem pa dodal še link do arhiva, če koga zanima, ki je zamudil oddajo.

 • Menil(a) je had dne 11.2.2009

  ker sem zaspal sem si ogledal tole sedaj.. ni slabo 🙂 sploh..

  in seveda, honorar pa bi ti lahko dali..

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string Zk2clR to the field below: