Voyez la vie en couleurs

Pred časom me je Damjana povabila, da nadaljujemo še eno izmed blogerskih verig. Naloga pravi, v šest mapi na disku poišči šesto fotografijo, jo objavi na svojem blogu, ob njej pa zapiši pripadajočo zgodbo. Po malenkost prikrojenih pravilih (izbiral sem le med fotografijami, ki imajo vsaj 1 zvezdico) je ta čast doletela naslednjo fotografijo:

Naj še kdo reče, da je Mini mini
Naj še kdo reče, da je Mini mini

Z nakupom LCD sprejemnika sem odlašal skoraj leto dni, predvsem zaradi pomanjkanja primernih vsebin. Ko sem naposled le zavil v trgovino preveriti trenutno ponudbo, je odločitev padla v trenutku. Bila je kot ljubezen na prvi pogled, le da sem željo po velikosti povečal za 10 palcev. Na blagajni sem uredil vse potrebno papirologijo – obročni nakup in se z avtom odpeljal do prevzemnega mesta. Pozvonim in skladiščniku oddam kos papirja, s katerim je odvihral nazaj med police. Po nekaj minutah na vozičku pripelje gromozansko škatlo in pogleda proti parkirišču. Med vsemi karavani, pickupi in primerno velikimi avti je bil edini z odprtim prtljažnikom moj Mini. “Kateri avto pa je” me vpraša, jaz pa malce v smehu “najmanjši”. Malce zaskrbljeno je pogledal in že sva začela iskati možne rešitve. Rezanje na pol ne pride v poštev, ostala je le opcija, da natovorim gol LCD. Kljub vsemu sem vztrajal, da prej preveriva, saj sem pred tem v Minija že marsikaj natovoril (pralni stroj, spalnico….). In glej ga zlomka, škatla je sedla kot ata na mamo. Ostalo je le pol prsta debeline na vsaki strani. Kaj naj rečem, Mini ima očitno vse kar imajo veliki.

Za konec mi ostane le, da v to verigo potunkam šest dodatnih blogerjev, za kar pa trenutno nimam energije. Bom pa vesel, če se kdo izmed bralcev kar sam določi in pokaže šesto fotografijo, ki jo hrani v šesti mapi.

Edit: Ker je bil Gregor najbolj glasen, ga “fočkam” (ali kako se temu sploh reče), da nadaljuje s to igro.


Zapisano med: Malo mešano. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Gregor dne 25.2.2009

  Raje povej, da je to način, kak si iskal možnost, da bi se pohvalil z novim TV-jem… :)))

 • Menil(a) je Uroš dne 25.2.2009

  @Gregor: emm TV je starejši kot Elina, tko da če bi imel to željo, bi o tem že lani kaj napisal 😉

 • Menil(a) je Gregor dne 25.2.2009

  Sami izgovori… :)))

 • Menil(a) je Uroš dne 25.2.2009

  @Gregor: ti že veš 😀

 • Menil(a) je Uroš dne 25.2.2009

  @Gregor: evo ker si ravno glasn, te proglasim, da se lotiš te naloge, upam da bolj uspešno kot tiste pogrešane 😉

 • Menil(a) je Damjana dne 25.2.2009

  Je prav presenetljivo, kaj vse se spravi v majhne avtke, res 🙂

  Hvala ker si se igral.

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string GJ3mhK to the field below: