…and the winner is

Preden se posvetim dogodkom mimo zdrvečih se praznikov, me čaka še obljubljena podelitev simbolične nagrade Mini nagradne objave, ki je razkrila lepo zbirko prevoznih sredstev. Kljub natrpanem urniku prehranjevanja in lenarjenja sem uspel najti nekaj minut in izžrebal srečnega dobitnika. Bolje rečeno sem prisostvoval pri žrebanju, saj sem glavno žrebalno vlogo prepustil Elini. Da ne dolgovezim, je tukaj video slavnostnega žreba.

Nagrajenec je torej Jerry, ki si je prislužil rdečega Mini Cooperja v malo bolj mini izvedbi. Glede na to, da sva z njim prijatelja že od malih nog in že lep čas obljublja obisk, bo to odlična priložnost, da se po nagrado oglasi kar sam – vabljena je tudi lepša polovica 😉 Da bo nagrado lažje dočakal, sem zjutraj naredil še instant fotografijo mini Minija.

mini Mini Cooper

Jerryju želim obilo užitkov ob igranju z Minijem, če ne drugače, bo prišel prav, ko bo nadgradil svojo družino. Ostale pa vabim, na ponovno sodelovanje v kakšni izmed naslednjih nagradnih iger.


Zapisano med: Elina. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je mankica dne 14.4.2009

  Jerry, čestitaaaaaaaaaam!!! 😉 bil je trd boj :))
  Ampak ne vem Uroš, če ni hotla mojga najprej ven povleč ;)) tko je mečkala, kot da je posebej izbirala, koga izbrat. hehe. Nagrajencu pa čestitam in želim obilico zabave z Mini Cooperjem! 🙂
  btw. Kok je Elina že velika!! Taka prava mala lepotička. 😉

 • Menil(a) je Uroš dne 14.4.2009

  @Mankica: še dobro, da ne zna brati. Potem bi sigurno kaj goljufala 😀 Sem pa potem na posnetku videl, da se ji je eden izmed listkov celo za rokav skril, tako da v igri ste bili trije 😀 Koordinacija prstov je zaenkrat še bolj skupinska 😉

 • Menil(a) je jerry dne 14.4.2009

  Mankica, hvala za čestitke. Bil je hudo trd boj, kaj naj rečem drugega. Zdaj pa nosilce nabavljat, da bom lahko na Focusa Mini-ja obesil:))). Ali je glih obratno.:)
  Uroš, zdej pa res prideva po nagrado. Vidiš, sam nagrada je potrebna:))). Mini je super, pa še rdeč je. Me mal na mojga polo-ta spominja, ki sem ga ravno ta vikend huudooo zglancal. Zdej ga bom mogu pa za Minija zamenjat:().
  Ostalim pa en nasvet: “Ni vse v avtu, ampak v Elini!”:))

 • Menil(a) je Damjana dne 14.4.2009

  Tale vaša dojenčica pa hudo hitro raste 🙂 Cukerček 🙂

  In čestitke “zmagovalcu”, seveda!

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string XQbu6H to the field below: