#5 – V novo leto z Windows 7

#5

Ker so na službenem mlinčku XPji vedno bolj uveljavljali svoj prav, sem praznični čas izkoristil za “manjši” upgrade. Takole so me danes, na prvi delovni dan v letu 2010, pričakala frišna okna 7. Prvi občutki… Kot bi si nadel nove hlače z malce drugačnim vzorcem. Ostalo pa naj pove fotografija.


Zapisano med: Projekt 365. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Ales dne 5.1.2010

  Tudi jaz sem jih zadnjic nasnel, ampak ne sebi, tako da kaksnih vtisov nimam, razen veliko lepsega izgleda in hitrega delovanja, kar mi je pa zelo vsec. 🙂

 • Menil(a) je seamus dne 5.1.2010

  Men manjka samo še kakšn trik ali dva, da dobim proper windows 2000 brez vseh nepotrebnih zadev, pol jih pa začnem uporabljat. Pa ni mišljen un look like XP, temveč pravo skubljenje vseh “naprednih” fičerjou!

 • Menil(a) je matejMM dne 6.1.2010

  Dropbox vidim, da ti dela 😉

 • Menil(a) je Uroš dne 6.1.2010

  @Ales: hitro delovanje je tako pogojeno z novo namestitvijo, tako da bo treba počakati kakšnega pol leta. Obljubljajo sicer, da tokrat ne bo tako, ampak ali so kdaj že držali obljubo 😀 Lepše pa je relativno. Mene vsa ta prozornost malce odvrača in sem jo, kolikor je bilo možno, minimiziral.

  @seamus: ko boš našel način, mi javi, ker tudi mene določene kao oh in sploh stvari prav nervirajo. Kaj šele bo. Predvsem, pa je z vso to steklovino toliko enega odvečnega balasta.

  @MatejMM: zaenkrat deluje, je pa nameščena različica 0.7.89

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string dKJBHr to the field below: