#14 – Lost symbol

#14

Namesto papirja sem tokrat izbral elektronsko in za povrhu še angleško različico knjige. Me prav zanima kakšna bo uporabniška izkušnja v primerjavi z običajno knjigo. Velikost ekrana sicer ni primerljiva s kakšnim Kindlom, a glede na nekaj prebranih strani lahko rečem, da se zaenkrat bere povsem brez težav. Tudi ti bereš kakšno knjigo, ki bi bilo vredno omeniti?


Zapisano med: Projekt 365. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Eva dne 15.1.2010

  Men je glih gušt “taprave knjige” da se uležeš dol na kavč – pod odejo in bereš. Mislim da so naše očke že dovolj obremenjene z vsemi možnimi tv – rač. ekrani in da paše nesvetlobna pavza.

 • Menil(a) je Spela dne 15.1.2010

  Se strinjam 🙂 Tudi v audio obliki ni to to 🙂

 • Menil(a) je David dne 16.1.2010

  Tudi jaz nimam posebnega gušta do elektronskih knjig. Z veliko muko berem že dokumente na ta velikih monitorjih. Papir je še vedno zakon…

 • Menil(a) je Uroš dne 18.1.2010

  Treba je tehnologijo peljati naprej. Sicer se pa tudi s telefonom lahko valjam pod oddejo, glede svetlobne pavze, pa aplikacija dobro poskrbi in ustrezno nastavi svetilnost. Med drugim tudi razne lučke za branje pri običajni knjigi niso najbolj koristne. Ima pa tale elektronska to prednost, da povečaš črke na sebi primerno velikost.

  @Spela: avdio pa res ni ničemur podobno.

  @David: na velikem ekranu tudi meni ne paše, bo pa to zanimivo preveriti na raznih “tablet” računalnikih, ki bodo v prvi vrsti namenjeni prav takšnim stvarem.

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string 3i1HiX to the field below: