#24 – Pečovnik 36

#24

Vedno ko se peš vračam s Celjske koče, se sprašujem, čigava je ta podrtija. Dodatno pa me je prejšnjo nedeljo zbodla živo rdeča hišna številka, ki je bila tudi razlog za firbcanje okoli hiše. In zdaj vem. Kljub dotrajanem stanju hiša ni sama in je najverjetneje dom, sodeč po razgaljenem koledarju, nekega moškega, ki ga ravno tisti hip ni bilo doma.


Zapisano med: Projekt 365. Če želiš lahko spremljaš odzive na zgoraj napisano ali pa narediš povezavo iz svoje strani.

Mnenja, rad jih prebiram :) »

 • Menil(a) je Gregor dne 31.1.2010

  Žalostno, da morajo nekateri živet v taki koči 🙁

 • Menil(a) je seamus dne 31.1.2010

  O fak 🙁 Za takega bi blo dost nekaj 1000€, da država primarkne in dobi vse bolj ali manj novo – ne veliko, samo življenju dostojno! Samo raje se vrže par 10k€ za sejnine na dan.

 • Menil(a) je Uroš dne 1.2.2010

  Sicer ne vem ali je stanovalec tam legalno, ali je pač izkoristil podrtijo, ker nima svojega doma. Ampak ja, takšno stvar se da kaj hitro spraviti v normalno stanje, bolj primerno za življenje.

 • Menil(a) je Gregor Barič dne 2.2.2010

  Če je to tista “koča”, malo nad zvončkom oz. malo naprej od “plate” proti celjski, potem je ta podrtija od Zorkota. Tu je nekoč živel Matjažek (vsi na Celjski ga poznajo) s svojimi starši, ki so mu umrli, zdaj pa živi pri svojem stricu na Svetini, ki je tudi lastnik tega. To vem, ker ma moj tast vikend čisto v bližini lastinka te podrtije…

Povej mi svoje mnenje

Please copy the string EeXN0f to the field below: